by@mererevision.dk

Tlf.: (+45) 71 74 76 75

Man – fre: 09:00 – 15:00

Skatteopgørelse

Få hjælp til din skatteopgørelse

Hos Mere Revision er vi eksperter i at lave skatteopgørelser.

Uanset hvilken problemstilling du måtte have, så kan vi hjælpe.

Når det kommer til skatteopgørelser, kan det være en kringlet og tidskrævende opgave at finde rundt i de forskellige regler og procedurer. Det kan derfor være en stor fordel at få professionel hjælp for at sikre, at din skatteopgørelse er udført korrekt og udnytter alle fradrag og skattefordele optimalt.

Undgå skattebøvl og få ro i sindet

Hos Mere Revision forstår vi godt, at udarbejdelsen af din skatteopgørelse kan virke som en uoverkommelig opgave, og vi er derfor klar til at lette byrden for dig. Vores team af erfarne revisorer er specialiserede inden for skatteret og har et indgående kendskab til alle aspekter af skatteområdet. Vi sørger for, at du får maksimalt udbytte af alle tilgængelige fradrag og at tallene stemmer, så du undgår skattebøvl og kan sove godt om natten.

Hvad kan du forvente af os?

Når du vælger os til at udarbejde din skatteopgørelse, kan du forvente:

 • Gennemgang og analyse:
  Her vil vores revisorer grundigt gennemgå dine skattemæssige forhold, så vi kan sikre, at du får opgjort din indkomst og udfyldt alle rubrikker korrekt, og selvfølgelig får de fradrag, du skal have.
 • Overholdelse af skatteregler:
  Vi sikrer, at din skatteopgørelse overholder alle gældende regler og bestemmelser, så du undgår fejl, der i sidste ende kan koste dig dyrt.
 • Rådgivning og vejledning:
  Vi ved, at skattereglerne kan være en jungle at finde rundt i, og derfor står vores revisorer klar til at give dig personlig rådgivning og vejledning, så du kan få besvaret alle de spørgsmål, som du brænder inde med.
 • Indberetning til SKAT:
  Når din skatteopgørelse er klar, og alt er på plads, indberetter vi den til SKAT for dig, så du har lidt mindre at bekymre dig om.

Vi kan hjælpe dig

Vi hjælper både private såvel som virksomheder med deres skatteopgørelse. Med vores mange års erfaring inden for branchen kan du stole på, at din skatteopgørelse bliver håndteret lige efter bogen, så du i stedet kan fokusere på det, der er vigtigst for dig.

Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer (FDR)

Som medlem af FDR skal vi efterleve nogle specifikke krav til efteruddannelse. Det betyder, at du er garanteret, at vi er opdateret på gældende lovgivning – altid (Også den nye bogføringslov).

Når du er kunde hos os, kan du forvente:

Høj faglighed og grundighed

Vi stiller høje krav til os selv, så du kan være bevidst om, at din skatteopgørelse er korrekt.

Personligt engagement

Vi tror på, at et personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

En vifte af specialister

Vi har specialister inden for flere fagområder, da vi ved, at den bedste løsning er at samle det hele ét sted.