Menu

Kontakt os


Kontakt os


Vores lokation – Vi ligger i nogle dejlige lokaler i Herlev og du er meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe
Vores træffetider
Mandag til Fredag: 09:00 til 15:00
Lørdag til Søndag: LUKKET
Helligdage: LUKKET
Adresse: Herlev Ringvej 2C, 2 sal.
2730 Herlev
Telefon: +45 71 74 76 75
Email: by@mererevision.dk

Skriv til os

  Bogføring

  Har du brug for hjælp til din bogføring af bilag, udarbejdelse af momsregnskaber herunder indberetning af moms til SKAT, så kan vi hjælpe dig. Rapportering af saldobalance efter behov, månedligt, kvartalsvis eller halvårligt.

  Læs mere

  Årsregnskab

  Årsregnskab bliver udarbejdet efter årsregnskabsloven både for selskaber og enkeltmandsvirksomheder. For selskaber er det et krav at indberette årsregnskabet til erhvervsstyrelsen.

  Læs mere

  Skatteopgørelse

  Vi hjælper med at udarbejde et skatteregnskab ud fra indkomståret og beregner den endelige skattepligtige indkomst for din virksomhed. Herefter står vi for selvangive alle de almindelige regler til SKAT.

  Læs mere

  Finansiel revision

  Revision er et kerneområde inden for kreditvurdering m.m. Revisionspligten er blevet lempet i de seneste år, men overskrider din virksomhed betingelserne for at fravælge revision står vi klar til at kontrollere og dokumentere vores arbejde i vores kvalitetsstyringsystem.

  Læs mere

  Skattesag

  Har du fået en afgørelse fra SKAT og mener din fastsættelse af indkomstskat, moms, afgift mv. er uberettiget, så kan du sende din afgørelse til os. Vi kan behandle din sag og udarbejde en klage. Privatpersoner og kapitalselskaber er berettiget til at få omkostningsgodtgørelse.

  Læs mere

  Lønservice

  Udarbejdelse af lønsedler. Indberetning til eindkomst herunder feriepenge, pension, ATP mv. Alt disse lovpligtige indberetninger bliver overholdt og du skal ikke bekymre dig om andet end at passe driften.

  Læs mere

  Mange års erfaringer
  Professionel service
  Revision i København
  Markedets bedste priser
  De bedste anmeldelser