by@mererevision.dk

Tlf.: (+45) 71 74 76 75

Man – fre: 09:00 – 15:00

Bogføring

Få et bogholderi, der fylder mindre i hverdagen

Hos Mere Revision bogfører vi for små og mellemstore virksomheder.

Uanset hvilken problemstilling du måtte have, så kan vi hjælpe.

Som kunde hos Mere Revision får du ro i maven, velvidende at vi har styr på, at din bogføring er lavet korrekt og til tiden, så du kan bruge din tid på noget sjovere.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med deres daglige bogføring

Hos Mere Revision tilbyder vi dig en hverdag, hvor regnskabet fylder mindre. Vores mål er, at det skal være nemt for dig. Det er derfor op til dig, om vi skal stå for al bogføring eller blot gennemgå den bogføring, du selv laver. Vi sikrer, at du har et effektivt digitalt bogholderi, hvor tingene er i orden, så dit regnskab lever op til gældende lovgivning.

Vi effektiviserer dit bogholderi

En stor del af det vi gør, er altid at have fokus på digitalisering og effektivisering. Står vi for din bogføring, så kan du være sikker på, at du altid har et effektivt bogholderi. På den måde gør vi det nemt for dig, så det ikke kræver mere tid end nødvendigt – hverken fra dig eller os.

Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer (FDR)

Som medlem af FDR skal vi efterleve nogle specifikke krav til efteruddannelse. Det betyder, at du er garanteret, at vi er opdateret på gældende lovgivning – altid (Også den nye bogføringslov).

Når du er kunde hos os, så kan du forvente:

Høj faglighed og grundighed

Vi stiller høje krav til os selv, så du kan være bevidst om, at der er styr på dit bogholderi.

Personligt engagement

Vi tror på, at et personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

En vifte af specialister

Vi har specialister inden for flere fagområder, da vi ved, at den bedste løsning er at samle det hele ét sted.

Kunne du bruge mere tid i døgnet?

Få en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen gennemgår dit bogholderi for at finde frem til, hvordan netop dit bogholderi kan blive mere effektivt, så regnskabet bliver nemmere for dig.

Hvad skal du bruge din genvundne tid på?

Ofte stillede spørgsmål

Hos Mere Revision behøver du ikke at være bekymret for om følsomme økonomiske oplysninger bliver kompromitteret. Vi ved, at fortrolighed og datasikkerhed er vigtige overvejelser for dig, når du skal vælge revisor, derfor er det noget, vi går højt op i, at der skal være styr på – og det er der.

Vi er bevidste om, at det skal være trygt at være kunde hos os. Det er derfor vigtigt for os, at vores prissammensætning er gennemskuelig for dig, så du altid ved, hvad du betaler for, uden pludselige ekstraomkostninger.