by@mererevision.dk

Tlf.: (+45) 71 74 76 75

Man – fre: 09:00 – 15:00

Revisorerklæringer

Få den revisorerklæring du behøver

Hos Mere Revision laver vi revisorerklæringer for små og mellemstore virksomheder.

Uanset hvilken problemstilling du måtte have, så kan vi hjælpe.

Som kunde hos Mere Revision får du rådgivning og hjælp til revisorerklæringer. De findes flere typer af erklæringer og for os er det vigtigt, at du kun får og betaler for den erklæring du reelt har behov for og ikke mere. 

Revisorerklæringer til små og mellemstore virksomheder

Hos Mere Revision tilbyder vi hjælp til udarbejdelse af revisorerklæringer til virksomheder, der har brug for det. En revisorerklæring spiller en afgørende rolle i at styrke din virksomheds finansielle troværdighed og pålidelighed. Den bekræfter nemlig, at din virksomheds regnskaber er udarbejdet i overensstemmelse med gældende regnskabsstandarder og lovkrav.

Vi vejleder dig

Vi forstår godt, at det kan svært at navigere i de forskellige typer af erklæringer og den grad af sikkerhed, de tilbyder. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at vælge (eller fravælge) og udarbejde den erklæring, der passer bedst til dine behov.

Hvad betyder de forskellige sikkerhedsgrader?

Vi kan give 5 forskellige grader af sikkerhed. Dit valg af sikkerhed bør ske ud fra en konkret vurdering af din virksomheds behov, lovens krav og det signal, din virksomhed gerne vil sende udadtil.

Ingen revisorerklæring

Nogle virksomheder har mulighed for at undlade at få udarbejdet en revisionserklæring. Hvis din virksomhed fravælger en revisorerklæring fuldstændigt, vil sikkerhedsniveauet for årsregnskabet være på det laveste niveau, da regnskabet ikke er blevet gennemgået af en revisor.

Assistance fra godkendt revisor

Her støtter og hjælper vi ledelsen med opstilling af jeres regnskab. Du får en erklæring uden sikkerhed for oplysningerne i årsregnskabet, da vi ikke udfører kontroller af oplysningerne i regnskabet.

Review af regnskabet

Et review giver begrænset sikkerhed for jeres oplysninger i årsregnskabet. Vi tager udgangspunkt i oplysninger fra ledelsen, og vi gennemgår regnskabet på baggrund af analyse og forespørgsler fra ledelsen.

Udvidet gennemgang

I en udvidet gennemgang tager vi udgangspunkt i oplysningerne fra ledelsen, ligesom ved et review. For at opnå yderligere sikkerhed gennemfører vi derudover en række specifikke supplerende handlinger.

Revision

En revision giver høj grad af sikkerhed for oplysningerne i årsregnskabet. For at opnå maksimal sikkerhed foretager vi relevante kontroller af væsentlige poster i dit regnskab ved hjælp af f.eks. fysisk kontrol, observationer, indhentelse af eksterne bekræftelser med videre.

Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer (FDR)

Som medlem af FDR skal vi efterleve nogle specifikke krav til efteruddannelse. Det betyder, at du er garanteret, at vi er opdateret på gældende lovgivning – altid (Også den nye bogføringslov).

Når du er kunde hos os, kan du forvente:

Høj faglighed og grundighed

Vi stiller høje krav til os selv, så du kan være bevidst om, at der er styr på tingene.

Personligt engagement

Vi tror på, at et personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

En vifte af specialister

Vi har specialister inden for flere fagområder, da vi ved, at den bedste løsning er at samle det hele ét sted.

Kunne du bruge mere tid i døgnet?

Få en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen gennemgår dit bogholderi for at finde frem til, hvordan netop dit bogholderi kan blive mere effektivt, så regnskabet bliver nemmere for dig.

Hvad skal du bruge din genvundne tid på?

Ofte stillede spørgsmål

Hos Mere Revision behøver du ikke at være bekymret for om følsomme økonomiske oplysninger bliver kompromitteret. Vi ved, at fortrolighed og datasikkerhed er vigtige overvejelser for dig, når du skal vælge revisor, derfor er det noget, vi går højt op i, at der skal være styr på – og det er der.

Vi er bevidste om, at det skal være trygt at være kunde hos os. Det er derfor vigtigt for os, at vores prissammensætning er gennemskuelig for dig, så du altid ved, hvad du betaler for, uden pludselige ekstraomkostninger.