by@mererevision.dk

Tlf.: (+45) 71 74 76 75

Man – fre: 09:00 – 15:00

Årsregnskab

Få et årsregnskab, der er lavet korrekt til tiden.

Hos Mere Revision laver vi årsregnskaber for små og mellemstore virksomheder.

Uanset hvilken problemstilling du måtte have, så kan vi hjælpe.

Som kunde hos Mere Revision får du ro i maven, velvidende at vi har styr på, at dit årsregnskab er lavet korrekt og til tiden, så du kan bruge din tid på noget sjovere.

Få en nemmere hverdag

Hos Mere Revision tilbyder vi dig en hverdag, hvor regnskabet fylder mindre. Hvor du har et korrekt årsregnskab klar til tiden, så du kan overholde de skatte- og lovmæssige krav samt opbygge den tillid og troværdighed til din virksomhed, som dine interessenter kræver, for at du kan nå dine vækstmål.

Vi sikrer samtidig, at årsregnskabet giver dig et retvisende overblik over din virksomheds økonomi, så du kan bruge det til at træffe vigtige økonomiske beslutninger – beslutninger, som vi gerne hjælper dig med at træffe, hvis du har behov for det.

Skal du fremskaffe kapital?

Et solidt årsregnskab er afgørende for at opbygge tillid og troværdighed hos dine interessenter såsom investorer, långivere og potentielle samarbejdspartnere. Ved at præsentere et gennemarbejdet årsregnskab viser du, at du har styr på din virksomheds økonomiske situation. Dette giver både dine kunder, samarbejdspartnere og leverandører en større tryghed ved at arbejde sammen med dig, så du kan nå din virksomheds vækstpotentiale.

Vil du undgå skatteproblemer og juridiske konsekvenser?

Med et korrekt udført årsregnskab overholder du de skatte- og lovmæssige krav. Du vil være i stand til at dokumentere dine finansielle aktiviteter, så du undgår eventuelle skatteproblemer og juridiske konsekvenser.

Vil du have et bedre økonomisk overblik?

Med årsregnskabet får du et klart og præcist økonomiske overblik over din virksomheds finansielle sundhed. Med overblikket kan du (eller vi kan gøre det sammen) styrke din virksomheds økonomi, da det danner solidt grundlag for at tage beslutninger baseret på reelle finansielle tal.

Vil du have et solidt og retvisende beslutningsgrundlag?

Med årsregnskabet får du overblik over, hvordan din virksomhed har præsteret i løbet af året. Du kan bruge det til at identificere områder, hvor der er behov for forbedringer eller justeringer. Vi giver gerne råd og vejledning, så vi sammen kan gøre din virksomhed sundere og stærkere.

Vi er medlem af Foreningen Danske Revisorer (FDR)

Som medlem af FDR skal vi efterleve nogle specifikke krav til efteruddannelse. Det betyder, at du er garanteret, at vi er opdateret på gældende lovgivning – altid (Også den nye bogføringslov).

Når du er kunde hos os, kan du forvente:

Høj faglighed og grundighed

Vi stiller høje krav til os selv, så du kan være bevidst om, at der er styr på dit årsregnskab.

Personligt engagement

Vi tror på, at et personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

En vifte af specialister

Vi har specialister inden for flere fagområder, da vi ved, at den bedste løsning er at samle det hele ét sted.

Kunne du bruge mere tid i døgnet?

Få en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi sammen gennemgår dit bogholderi for at finde frem til, hvordan netop dit bogholderi kan blive mere effektivt, så regnskabet bliver nemmere for dig.

Hvad skal du bruge din genvundne tid på?

Ofte stillede spørgsmål

Hos Mere Revision behøver du ikke at være bekymret for om følsomme økonomiske oplysninger bliver kompromitteret. Vi ved, at fortrolighed og datasikkerhed er vigtige overvejelser for dig, når du skal vælge revisor, derfor er det noget, vi går højt op i, at der skal være styr på – og det er der.

Vi er bevidste om, at det skal være trygt at være kunde hos os. Det er derfor vigtigt for os, at vores prissammensætning er gennemskuelig for dig, så du altid ved, hvad du betaler for, uden pludselige ekstraomkostninger.