Menu

Om Mere Revision


Hvem er Mere Revision?

Vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring fra revisorbranchen og altid ajour med de nyeste faglige viden som medlem af Foreningen danske revisorer.

Vi er specialiseret i rådgivning af små og mellemstore virksomheder og private inden for alle brancher.

Vi startede vores kontor i indre København, men er efterfølgende flyttet til Herlev, ind i nyere, større og moderne kontorlokaler for at imødekomme vores stigende kundeportefølje.

Her har vi bedre parkeringsmuligheder som har været svært på vores gamle adresse. I dag har vi udvidet vores kontor samt fået nye medarbejdere for at give en optimal service til vores kunder.

Højt faglighed samt grundighed

Vi stiller høje krav til os selv både for kunders vegne og for os egen. Vi stræber efter at tilgå opgaven med god planlægning og afslutning med alt dokumenteret. Vi vil altid være et skridt foran. Derfor kalder vi os selv eksperter da fundamentet er vores solide støttemur.

Nærhed og menneskelighed

Vi er mennesker alle sammen og vi ved behovet for at kunne leveret en samlet løsning fra et sted er den bedste løsning. Derfor er vi specialister i flere fagområder inden for revision og rådgivning. Kræver netop din sag behov for en advokat eller jurist har vi tilknyttet samarbejdspartner hvilket gør din hverdag nemmere.

Vi tror på, at personligt engagement samt et godt og tæt samarbejde er vejen til resultater.

Selvom vi har vores faglige kompetencer, kommer vi ikke bare med alle svarene på forhånd. Vi arbejder ud fra den tankegang, at vi skal kende din virksomhed næsten ligeså godt, som du kender den selv.

Bogføring

Har du brug for hjælp til din bogføring af bilag, udarbejdelse af momsregnskaber herunder indberetning af moms til SKAT, så kan vi hjælpe dig. Rapportering af saldobalance efter behov, månedligt, kvartalsvis eller halvårligt.

Læs mere

Årsregnskab

Årsregnskab bliver udarbejdet efter årsregnskabsloven både for selskaber og enkeltmandsvirksomheder. For selskaber er det et krav at indberette årsregnskabet til erhvervsstyrelsen.

Læs mere

Skatteopgørelse

Vi hjælper med at udarbejde et skatteregnskab ud fra indkomståret og beregner den endelige skattepligtige indkomst for din virksomhed. Herefter står vi for selvangive alle de almindelige regler til SKAT.

Læs mere

Finansiel revision

Revision er et kerneområde inden for kreditvurdering m.m. Revisionspligten er blevet lempet i de seneste år, men overskrider din virksomhed betingelserne for at fravælge revision står vi klar til at kontrollere og dokumentere vores arbejde i vores kvalitetsstyringsystem.

Læs mere

Skattesag

Har du fået en afgørelse fra SKAT og mener din fastsættelse af indkomstskat, moms, afgift mv. er uberettiget, så kan du sende din afgørelse til os. Vi kan behandle din sag og udarbejde en klage. Privatpersoner og kapitalselskaber er berettiget til at få omkostningsgodtgørelse.

Læs mere

Lønservice

Udarbejdelse af lønsedler. Indberetning til eindkomst herunder feriepenge, pension, ATP mv. Alt disse lovpligtige indberetninger bliver overholdt og du skal ikke bekymre dig om andet end at passe driften.

Læs mere

Mange års erfaringer
Professionel service
Revision i København
Markedets bedste priser
De bedste anmeldelser