Menu

Medarbejdere hos Mere Revision


Revisor FDR Bora Yilmaz

Medlem af foreningen danske revisorer samt ansvarlig revisor for alle kunder. Har kendskab til alle områder i revisorbranchen samt fører skatte og momssager. Uddannelse cand.merc.aud samt deltaget til flere kurser hos FSR mv.

Revisorassistent Danni Steger

Har kompetencer indenfor selskabsstiftelse, moms-, og skatteindberetninger, selvangivelser og ad hoc opgaver. Arbejder til dagligt indenfor bogholderi-, og lønservice, hvor han servicerer kunder i alle størrelser.

Revisorasisistent Adem Türeli

Med stor erfaring indenfor virksomheds drift og regnskab. Han bistår kunder fra små til de helt store og tager ud til flere kunder som ekstern bogholder.

Bogføring

Har du brug for hjælp til din bogføring af bilag, udarbejdelse af momsregnskaber herunder indberetning af moms til SKAT, så kan vi hjælpe dig. Rapportering af saldobalance efter behov, månedligt, kvartalsvis eller halvårligt.

Læs mere

Årsregnskab

Årsregnskab bliver udarbejdet efter årsregnskabsloven både for selskaber og enkeltmandsvirksomheder. For selskaber er det et krav at indberette årsregnskabet til erhvervsstyrelsen.

Læs mere

Skatteopgørelse

Vi hjælper med at udarbejde et skatteregnskab ud fra indkomståret og beregner den endelige skattepligtige indkomst for din virksomhed. Herefter står vi for selvangive alle de almindelige regler til SKAT.

Læs mere

Finansiel revision

Revision er et kerneområde inden for kreditvurdering m.m. Revisionspligten er blevet lempet i de seneste år, men overskrider din virksomhed betingelserne for at fravælge revision står vi klar til at kontrollere og dokumentere vores arbejde i vores kvalitetsstyringsystem.

Læs mere

Skattesag

Har du fået en afgørelse fra SKAT og mener din fastsættelse af indkomstskat, moms, afgift mv. er uberettiget, så kan du sende din afgørelse til os. Vi kan behandle din sag og udarbejde en klage. Privatpersoner og kapitalselskaber er berettiget til at få omkostningsgodtgørelse.

Læs mere

Lønservice

Udarbejdelse af lønsedler. Indberetning til eindkomst herunder feriepenge, pension, ATP mv. Alt disse lovpligtige indberetninger bliver overholdt og du skal ikke bekymre dig om andet end at passe driften.

Læs mere

Mange års erfaringer
Professionel service
Revision i København
Markedets bedste priser
De bedste anmeldelser